Gratis verzending vanaf €99,- (NL en BE)
Ophalen in onze fysieke winkel mogelijk
Retourneren binnen 14 werkdagen
0
0
Gratis verzending vanaf €99,- (NL en BE)
Ophalen in onze fysieke winkel mogelijk
Retourneren binnen 14 werkdagen

Task Force-2215 Triple M4 Pouch with Hook and Loop Panel Ranger Green

Productomschrijving

De Task Force-2215 Triple M4 Pouch with Hook and Loop Panel Ranger Green kan bevestigd worden op de TF-2215 Modular Vest en Chest Rig, maar ook op andere vesten en carriers die over velcro beschikken.

Deze pouch is gemaakt van 100% Cordura 500 DEN materiaal waardoor deze pouch over een zeer hoge kwaliteit beschikt. Om deze pouch op je vest te kunnen bevestigen moet de voorkant over een velcro plaat beschikken zoals bij dit vest. Deze pouch is niet voorzien van Mollé voorzien en kan dan ook niet op een Mollé vest bevestigd worden.

Verder is de voorkant van deze pouch ook weer voorzien van Velco zodat je bijvoorbeeld een pistol pouch met Velcro bevestiging kan plaaten of eventueel patches op te plakken. Gebruik je de velcro panel niet dan kan je deze afplakken met het losse paneel zodat het vest er weer super strak uit ziet.

Verder kan deze pouch 3 m4 magazijnen houden en zorgen de Bungee cords met Hypalon pullers ervoor dat de magazijnen ook netjes op hun plek blijven zitten.


Productspecificaties

Artikelnummer
TF-359546-RG
Gewicht
150
Merk
Task Force-2215
Type
Triple M4 Pouch with Hook and Loop Panel
Soort
Ammo pouch
Kleur
Ranger Green
Mollé
Nee, velcro
Aantal rijen
-

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review

Eerder bekeken

Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »