Bij Airsoft-Legends kan op vele manieren betaald worden. 

De meeste betaalmogelijkheden zorgen ervoor dat het geld direct is overgeboekt van uw rekening naar die van ons, waardoor wij direct uw bestelling in behandeling nemen. Bankoverschrijvingen hebben 1 tot meer werkdagen nodig om verwerkt te worden tussen diverse banken. Hierdoor zal uw bestelling op een later moment in behandeling worden genomen.

Wij accepteren onderstaande betaalmethoden: iDeal betalingen worden direct in behandeling genomen. U kunt met IDeal betalen binnen uw eigen vertrouwde bankomgeving.PayPal betalingen gebeuren rechtstreeks via uw PayPal account en deze worden direct in behandeling genomen. De kosten van de PayPal transactie bedraagt 2% van de orderwaarde.Betaal veilig en snel met uw Visa creditcard. Deze betalingen worden direct in behandeling genomen. De kosten van de Creditcard transactie bedraagt 2,5% van de orderwaarde. Op bestellingen vanaf 250 Euro of hoger worden er geen extra kosten in rekening gebracht.Betaal veilig en snel met uw Mastercard. Deze betalingen worden direct in behandeling genomen. De kosten van de Creditcard transactie bedraagt 2,5% van de orderwaarde. Op bestellingen vanaf 250 Euro of hoger worden er geen extra kosten in rekening gebracht.Betaal veilig en snel met uw Amercian Expresscard. Deze betalingen worden direct in behandeling genomen. De kosten van de Creditcard transactie bedraagt 2,5% van de orderwaarde. Op bestellingen vanaf 250 Euro of hoger worden er geen extra kosten in rekening gebracht.Mister Cash betalingen worden meteen in behandeling genomen. U kunt met Mister Cash betalen in uw eigen vertrouwde bankomgeving. Sofort Bank is de populairste betaalvorm in Duitsland. Belfius is één van de populairste betaalmogelijkheid binnen België.Liever overschrijven per bank? Zorg wel dat het betaalkenmerk volledig is ingevuld! Een bankoverschrijving neemt enkele dagen in beslag, afhankelijk van bij welke bank u zit. 
Betalingen direct op onze bankrekening is ook mogelijk. Dit kunt u doen via onderstaande gegevens:

Rekeninghouder: Airsoft-Legends
IBAN-nummer: NL03 INGB 000 6636803
SWIFT/BIC nummer: INGBNL2A 
In onze Walk-In Store kunt u ook pinnen en contactloos betalen. Uiteraard zijn contanten betalingen ook geen enkel probleem. Het betalen met een Creditcard is ook geen enkel probleem en accepteren wij VISA en Mastercard.