Verzendmethoden 
Zodra wij uw bestelling hebben ontvangen en het product is op voorraad, pakken we deze meteen voor u in. Al onze producten worden standaard verstuurd via PostNL.

Als uw bestelde producten verschillende levertijden hebben, dan verzamelen wij deze en zenden uw pakket compleet toe. Soms gebeurd het helaas dat bestelde producten opeens niet meer leverbaar zijn of er een onverwachte vertraging is ontstaan. Wij zullen ons uiterste best doen om u op tijd te e-mailen of te bellen en een update te geven. U mag natuurlijk ook altijd zelf even e-mailen voor een update, wij geven u deze graag.

Een andere manier om goed op de hoogte te blijven van uw bestelling is door gebruik te maken van uw geregistreerd account. Wanneer u hierop inlogt kunt u de status van uw bestelling(en) blijven controleren. Mocht er iets niet kloppen dan is er de mogelijkheid om een ticket in te dienen.

Zodra uw bestelling bij ons de deur uit gaat ontvangt u hierover een e-mail. In deze e-mail is een Track&Trace code toegevoegd om je pakket te kunnen volgen. Brievenbuspost heeft deze optie helaas niet, deze zending kunt u, nadat wij u een verzendmail gestuurd hebben, binnen 2 dagen in de brievenbus verwachten, dit hangt voor een groot deel af van de snelheid van PostNL.

Verzendingen via PostNL vinden binnen Nederland binnen 24 uur plaats. Naar België vind dit plaats binnen 24 tot 48 uur. PostNL biedt de pakketten aan van maandag t/m zaterdag.


De verzendkosten bedraagt: € 5,95 binnen NL.    
Boven de €99,- zijn de verzendkosten gratis.
Ruilen & Retourneren

U heeft het recht uw bestelling tot 14 (kalender)dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd binnen 14 dagen mits u de artikelen in goede staat retourneert.

Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden binnen 14 dagen na aanmelding van het retour. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@airsoft-legends.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten.

Terugsturen kan naar:

Airsoft-Legends
Hoofdweg 384
2908 LC
Capelle aan den IJssel

Voorzie uw zending van uw voor en achternaam en uw ordernummer. Met deze gegevens kunnen wij zo spoedig mogelijk alles afronden. 

Mocht u het retour formulier kwijt zijn dan kunt u die hier downloaden!