Gratis verzending vanaf €99,- (NL en BE)
Ophalen in onze fysieke winkel mogelijk
Retourneren binnen 14 werkdagen
0
0
Gratis verzending vanaf €99,- (NL en BE)
Ophalen in onze fysieke winkel mogelijk
Retourneren binnen 14 werkdagen

Gate Titan V3 Basic Module

Productomschrijving

De Gate Titan V3 Basic Module is één van de beste, dan niet dé beste Mosfet die er momenteel te krijgen is en deze is voor de V3 Gearbox geschikt.

TITAN is Gate's vlaggenschip Electronic Trigger Unit, die uw airsoft game naar het volgende niveau brengt. Sluit geen compromissen en maak gebruik van de jarenlange ervaring van vele duizenden gebruikers over de hele wereld, waardoor TITAN de beste keuze is voor gevorderde en professionele spelers. Krijg een uniek tactisch voordeel dat past bij uw vaardigheden, dankzij de betrouwbare MOSFET met tonnen functies zoals Hair-Trigger, BURST Mode, Active Brake, Binary Trigger, extreem snelle Trigger Response, en andere benodigdheden.

Een van de voordelen van TITAN V3 zijn de 8 optische sensoren. In tegenstelling tot mechanische schakelaars die gevoelig zijn voor storingen, zijn optische sensoren veel betrouwbaarder. Als u nog meer controle nodig hebt, kiest u een van de Nova Triggers - instelbare snelheidstriggers die speciaal voor TITAN V3 zijn ontworpen.

Aanpasbare Trigger Gevoeligheid
Met vijf optische triggersensoren kunt u de gevoeligheid van de trekker regelen. Je hoeft je AEG niet uit elkaar te halen. Gebruik gewoon de Tactical Programming Card of maak verbinding met de GATE Control Station App via Blu-Link of USB-Link om de trigger aan te passen aan uw voorkeuren en vaardigheidsniveau.

Fire Selector Modes
Met twee keuzeschakelaars kunt u, afhankelijk van de firmware-editie, kiezen uit maximaal 343 verschillende fire selector modes. De volgende modi zijn beschikbaar voor selectie*:

SAFE - voorkomt dat uw replica afvuurt, zelfs als de veiligheidshendel wordt verwijderd
SEMI - maakt het mogelijk één schot af te vuren per keer dat de trekker wordt overgehaald
BINARY - maakt het mogelijk één schot af te vuren bij het overhalen van de trekker en nog een schot bij het loslaten van de trigger
BURST - stelt je in staat een vooraf bepaald aantal BBs af te vuren, wat erg handig is in MilSims en bij het gebruik van low-caps; er zijn 2 BURST Modes beschikbaar:
Full - een burst wordt in zijn geheel afgeschoten, zelfs als de trekker voortijdig wordt losgelaten
Onderbreekbaar - de burst kan worden onderbroken door de trekker voortijdig los te laten
BURST/AUTO - alleen beschikbaar in de Full BURST modus; maakt het mogelijk een burst te verlengen met een willekeurig aantal schoten - als je de trekker ingedrukt houdt nadat de burst is afgeschoten, schakelt hij over naar de AUTO modus
AUTO - schoten worden afgevuurd zolang de trekker wordt overgehaald
SEMI Ramping - indien de trekker zeer snel wordt overgehaald, wordt overgeschakeld op AUTO mode
*U kunt hier de selectorconfiguratiemogelijkheden van bepaalde firmware-edities bekijken.

Let op: In het geval van Regional Lock is alleen de SEMI Mode beschikbaar. Controleer de wettelijke beperkingen in uw land.

2 Stage Tigger
Hiermee kunt u twee verschillende triggergevoeligheden instellen. Lichtjes de trigger overhalen geeft SEMI- of BURST-vuur. Verder indrukken geeft BURST- of AUTO-ontsteking. Kies uw gevoeligheidsvoorkeur voor elke fase.

Pre-Cocking
De overwinning in het spel is vaak een kwestie van fracties van seconden. Dankzij Pre-Cocking krijg je een trigger response die vergelijkbaar is met die van een echte assault rifle. Dit zorgt voor een initiële veercompressie, wat de trigger response aanzienlijk versnelt.

Er zijn twee Pre-Cocking Modes:
AUTO Mode- de veer wordt automatisch gecomprimeerd na elk schot
HANDMATIGE BEDIENING - stel zelf de Pre-Cocking waarden in.
*Nu is Pre-Cocking volledig operationeel in de SEMI, BURST en AUTO standen

Let op: het gebruik van Pre-Cocking verhoogt de slijtage van de versnellingsbak.

Magazijn
Deze functie maakt het mogelijk om magazijnen te simuleren met een lagere capaciteit dan in werkelijkheid wordt gebruikt. Afhankelijk van de Firmware Editie, maakt het mogelijk om de simulatie van magazijn capaciteit van 1 BB tot 250 BBs in te stellen. Zelfs als u een magazijn met een hoge capaciteit heeft, kunt u met deze functie het realisme van uw spel echt verhogen door te simuleren dat uw magazijn een echte capaciteit heeft. Nadat een vooraf bepaald aantal BB's is afgeschoten, moet u een vooraf bepaalde tijd wachten voordat het volgende schot kan worden afgevuurd, alsof u echt een leeg magazijn vervangt door een vol magazijn. In het geval van ADVANCED en EXPERT Firmware, kunt u ook een Low ammo waarschuwing instellen.

Sniper Delay
It lets you set the delay between shots or series to simulate the delay from reload or recoil. You can set the delay to 0.2 s, 0.5 s,1 s,2 s or 3 s for ADVANCED Firmware and 0.01-5 s for EXPERT Firmware.

ROF (Rate of Fire) Control
Maakt het mogelijk de vuursnelheid van een replica te verminderen. U kunt sterkere batterijen gebruiken en toch een ROF hebben precies zoals u wilt. Afhankelijk van de Firmware Editie, kunt u kiezen tussen Adaptief, Handmatig PWM, Handmatige vertraging en Handmatige vertraging + PWM

Adaptief - stel de gewenste vuursnelheid in; de rem en de vertraging worden automatisch aangepast om deze waarde te bereiken.
Handmatig PWM - stel de remkracht in procenten in tussen de schoten
Handmatige vertraging - stel de exacte vertraging tussen schoten in milliseconden in
Handmatige vertraging + PWM - stel remkracht en vertraging handmatig in

Smart Trigger

Gate weet hoe belangrijk een snelle trigger response tijdens het gevecht is. Daarom hebben ze de Smart Trigger-functie ontwikkeld. Hiermee kunt u een snellere trigger response bereiken. Het werkt met het ROF Control System. Tijdens het eerste schot zet de microprocessor de ROF-regeling op 100%. Na het eerste schot schakelt hij over op een eerder geprogrammeerde waarde (bijv. 50%). Als gevolg daarvan wordt het eerste schot afgevuurd met een volledige ROF en de volgende schoten met een verminderde ROF. De beste resultaten worden bereikt bij gebruik van een batterij met een hoger voltage dan standaard. Als je bijvoorbeeld een batterij van 7,4 V gebruikt, kun je die vervangen door een batterij van 11,1 V. Op deze manier bereikt u een snellere trigger response met dezelfde vuursnelheid dan met een standaard batterij.

*Werkt alleen als ROF is verlaagd met de vermogensinstellingen van ROF control.

Battery Protection
Bescherming tegen overontlading van de batterij. Moderne LiPo en LiFe batterijen zijn zeer gevoelig voor overontlading. Als u de batterij niet wilt beschadigen en u geeft om de levensduur ervan, is deze bescherming onmisbaar. De microprocessor bewaakt voortdurend de batterijspanning. Wanneer de spanning tot een kritisch niveau daalt, zal hij het ontladen niet toestaan. Het aantal batterijcellen kan automatisch worden gedetecteerd.

Low Battery Warning
When battery voltage drops to a predefined level, the motor will vibrate at regular intervals. The user is warned 5 times before the battery is discharged. Each warning is communicated by 3 vibrations: HIGH → MID → HIGH. 

Active Brake
Pas de remkracht van de motor aan uw behoeften aan. Kies de remwaarde handmatig of stel de Adaptieve Actieve Rem in. Deze remt de zuiger in de voorste stand af, waardoor onnodige spanningen worden vermeden en de levensduur van de versnellingsbak en zijn onderdelen wordt verlengd.

Adaptieve Actieve Rem - Past automatisch de remkracht van de motor aan volgens de opstelling van uw replica. Verlengt de levensduur van de motor en vermindert de warmte door het remvermogen van de motor aan te passen.
Handmatige Actieve Rem - Kies uw eigen waarde van de actieve rem, afhankelijk van uw behoeften.

Equalizer
Het maakt een dynamisch triggerpoint mogelijk, waardoor u nog sneller kunt schieten. Beschikbaar in ADVANCED en EXPERT firmware edities.

Off - om het volgende schot af te vuren, moet u de knop loslaten totdat het geselecteerde gevoeligheidsniveau is bereikt
2LVL - om het volgende schot af te vuren, is het voldoende om de trekker met ~40% van de trekkerbeweging los te laten
1LVL - om het volgende schot af te vuren, is het voldoende de trekker met ~20% van de trekkerbeweging los te laten

Cycle detection
Dankzij de versnellingssensor detecteert TITAN precies waar de cyclus moet eindigen. Daarom levert zelfs de kortste activering ten minste één volledige cyclus op. De optische sector-tandwielsensor telt elke tand van het tandwiel, zodat het mogelijk is alle soorten tandwielen te gebruiken: Infinite Torque-up, DSG, SSG, 19-tands en standaardversnellingen. In de EXPERT-firmware kunt u de cyclus handmatig selecteren.

Dankzij de cyclusdetectiefunctie krijgt u:

Automatische BURST- u hoeft de bursttijd niet in te stellen. U kunt de burst instellen tussen 2 en 10 schoten
Automatische Pre-Cocking- Pre-Cocking is volledig operationeel in de modi SEMI, BURST en AUTO en u hoeft de Pre-Cocking boost niet handmatig in te stellen; u kunt de Pre-Cocking eenvoudig instellen als hoog, midden of laag
Volledige cyclus: wanneer de Pre-Cocking is uitgeschakeld, zorgt TITAN ervoor dat de versnellingsbak een volledige cyclus doorloopt, waardoor de betrouwbaarheid toeneemt

Gate Titan heeft 3 verschillende firmwares namelijk Basic, Advanced en Expert.
Wil je de Firmware makkelijk upgraden kan je dat het beste doen via de USB-Link door je replica aan je computer of laptop te koppelen en via je account op de Gate website te downloaden.


Productspecificaties

Artikelnummer
CL-10763100000
Gewicht
114
Merk
Gate
Type
Titan V3 Basic Module
Trigger gevoeligheid aanpassing
Ja
Aanpasbare fire selector
Ja
Cycle detectie
Ja
Pre-cocking
Ja
Burst
Ja
ROF control
Ja
ROF STAB
Nee
Sniper delay
Ja
Smart trigger
Ja
AUG mode
Nee
Batterij bescherming
Ja
Low battery warning
Ja
Smart fuse
Ja
Aanpasbare active brake
Ja

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review

Eerder bekeken

Gate Titan V3 Basic Module
GateTitan V3 Basic Module

...

...

Op voorraad
€117,90 Incl. btw
Toevoegen
Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »