*******NewsFlash*******

Airsoft-Legends opent zijn nieuwe deuren op zaterdag 25 Aug.

Zoals eerder aangekondigd gaat de showroom verhuizen naar een nieuwe locatie en gaan we meteen over tot het hebben van een Walk-In Store!

De showroom gooien we a.s. zaterdag 18 Aug. voor de laatste keer open op onze huidige locatie en daarna zullen we tot en met 24 Aug. gesloten zijn i.v.m. de verhuizing.

Online bestellingen worden wel nog steeds verwerkt maar het kan door de verhuizing voorkomen dat er een vertraging optreed in de verzendingen. Uiteraard doen we wel ons best alle bestellingen zo spoedig mogelijk naar je toe te sturen.

Het nieuwe adres is: Hoofdweg 384, 2908 LC Capelle aan den IJssel

Zaterdag 1 Sept. houden we de Grand Opening en deze zal nog apart aangekondigd worden.

 
***********************


Airsoft-Legends
is begonnen uit de passie voor de sport. Door het feit dat airsoft pas sinds 2013 legaal is geworden binnen Nederland, speelden wij regelmatig op evenementen gehouden in België. Airsoft is gebaseerd op een Gentlemens game en dat nemen we graag mee naar onze winkel. Dit houd in dat wij onze klanten altijd zo goed mogelijk zullen helpen. Snelheid, eerlijkheidprijs/kwaliteitverhouding en een goede klantenservice staan bij ons als hoogste prioriteit.


De Showroom

Sinds 2017 hebben wij een fysieke showroom die gevestigd is in Capelle aan den IJssel aan de Ligusterbaan 1. Onze showroom is tijdens kantooruren op doordeweekse dagen uitsluitend te bezoeken op afspraak
De reden dat dit op afspraak is komt doordat we naast de shop nog een fulltime baan hebben in de beveiliging. Wij zijn dus niet iedere dag aanwezig in de shop. Daarnaast word de intercom die wij gebruiken gedeeld met andere huurders binnen het pand en is het voor ons belangrijk om te weten wanneer er aangebeld word, dit ook daadwerkelijk voor ons is om zo onze buren niet belasten met onze klanten. Doordat wij nog wisselende openingstijden hebben (door de combinatie met onze fulltime baan) passen wij iedere zondag/maandag onze openingstijden voor de nieuwe week aan op de site, Google en Facebook. (Let wel, ook al staan er tijden aangegeven dat we open zijn, kan het zijn dat we binnen deze tijden naar een leverancier zijn om bestellingen op te halen).

Indien u een afspraak wilt maken gelieve een e-mail te sturen naar info@airsoft-legends.nl of bel ons op 0031 – 6 55 555 222. Bereikbaar van Di. t/m Za. tussen 12:00 en 17:00 uur. Door onze fulltime baan zijn we telefonisch wel slecht bereikbaar. Op e-mails reageren we altijd binnen een aantal uur max.

Wilt u een artikel hebben wat niet in ons assortiment voorkomt, gelieve ons een e-mail te sturen en wij gaan ons best doen dit product voor u te bestellen. Het is nu ook mogelijk om bij ons in de showroom een FPS meting te laten doen. Hieronder kun je lezen wanneer wij open zijn om dan een afspraak te maken.


Openingstijden van onze Showroom, tijdens kantoor uren te bezoeken op afspraak:
*(Openingstijden veranderen per week, afspraak ook buiten de vermelde openingstijden mogelijk) 

LET OP >>>> 20 t/m 24 Augustus zijn wij gesloten i.v.m. de verhuizing. Ook de online bestellingen kunnen hierdoor vertragingen oplopen!!!

Maandag  Gesloten
Dinsdag  Gesloten
Woensdag  Open van 12:00 - 16:00 op afspraak
Donderdag  Open van 12:00 - 16:00 op afspraak
Vrijdag  Open van 12:00 - 16:00 op afspraak 
Zaterdag  Open van 12:00 - 17:00 zonder afspraak
Zondag  Gesloten

 
Locatie Showroom:                       Ligusterbaan 1                     Post & Retourenadres:      Airsoft-Legends     
                    2908 LW   Einsteinplaats 865
                    Capelle aan den IJssel   3069TJ
                    Intercomnummer: 81   Rotterdam
                    4e Etage, Unit 4.05    
                    Pand tegenover de  Zuiderster    
Algemene gegevens:

                                          Bankgegevens:    

    
Telefoonnummer:                     +31 6 55 555 222                                            
E-mailadres:                     info@airsoft-legends.nl                            Ten  name van:            Airsoft-Legends
KvK-nummer:                     61455334                            IBAN- nummer:            NL03 INGB 000 6636803
BTW-nummer:                     NL134676348B02                            SWIFT/BIC nummer:            INGBNL2A