Gratis verzending vanaf €99,- (NL en BE)
Ophalen in onze fysieke winkel mogelijk
Retourneren binnen 14 werkdagen
0
0
Gratis verzending vanaf €99,- (NL en BE)
Ophalen in onze fysieke winkel mogelijk
Retourneren binnen 14 werkdagen

Door Renzo, 10 november 2023

BlackFriday is comming, are you ready for the best deals?

Black Friday is vanuit Amerika over komen waaien naar Europa en staat met name bekend om de mooie aanbiedingen en vaak kortlopende kortingsacties die in alle winkels gegeven worden.

Black Friday is ontstaan in Amerika en valt de dag na Thanksgiving Day dat wordt gevierd op de vierde donderdag in november. Op vrijdag hebben de meeste werknemers in de Amerika vrijaf. Black Friday wordt beschouwd als het begin van het seizoen voor kerstaankopen.

Airsoft-Legends doet in 2023 ook mee aan Black Friday en heeft een aantal aanbiedingen klaar staan die je niet wilt missen. Zoek je een mooie loadout, bb's of gas, kleding voor de herfst- en winterperiode? Black Friday is hèt moment om je slag te slaan en te profiteren van de aanbiedingen!

Wees er snel bij want OP=OP kan een mogelijke actie zijn maar er gaat ook een mooie BTW-vrij artikel in de aanbieding die alleen in de shop aangekocht mag worden en dus niet online verstuurd zal worden.

Hou het allemaal in de gaten op onze BlackFriday! pagina!

Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »