Gratis verzending vanaf €99,- (NL en BE)
Ophalen in onze fysieke winkel mogelijk
Retourneren binnen 14 werkdagen
0
0
Gratis verzending vanaf €99,- (NL en BE)
Ophalen in onze fysieke winkel mogelijk
Retourneren binnen 14 werkdagen

Door Renzo, 18 januari 2024

We hebben een nieuw design

Dit jaar gaan we van start met een nieuw design en niet alleen om het uiterlijk te verbeteren maar vooral ook dat mede door dit design onze website 10x sneller is geworden.
Ook zijn er verschillende functionaliteiten binnen dit design wat het gebruikersgemak verhoogd en daar worden wij automatisch enorm blij van.

De zoekbalk voor als je een bepaald artikel wilt zoeken werkt vele malen beter dan op onze oude site en ook de product pagina's zijn een stuk overzichtelijker. Wat ook een zeer mooie optie is dat je nu onderaan de pagina's kan zien wat je laatst bekeken artikelen zijn.... zo raak je ze niet snel kwijt :)

Op op de Homepagina als je helemaal naar beneden scrolled zie je wat merken staan die wij voeren, klik je op Toon alles kan je daar op alfabetische volgorde alle merken opzoeken en bekijken.

Zo zijn er nog veel trics in dit design die het leven van onze klanten weer een stuk makkelijker maken, ik zou zeggen kijk lekker rond en ervaar het zelf.


Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »